Град Черноморец, улица Сливница, 11

+359-882-004-171

Image

Защо България?

В последните години се наблюдова голям интерес на туризъм в България. И ако трябва да сме честни- има защо. В тази публикация ще ви дадем 5 причини поради,които си заслужава да ни посетите или пък да предпочетете нашето черноморие пред почивките в чужбина.

5 причини защо България става гореща дестинация за почивка:

1. Достъпно за бюджета на всеки!

Туризъм в България? Тук можете да откриете много разнообразие от места за настаняване. От скъпи и луксозни, до традиционни и автентични. Можете да намерите идеалното място за релакс, хапване или пък парти по джоба на всеки.

2.Пейзажи!

Нашата държава има едни от най-красивите пейзажи в целия свят. България разполага с море, планини и реки. Можете да се насладите на един прекрасен преход в планината Странджа, или пък да посетите невероятни защитени плажове, по време на престоя си при нас.

3.Всичко е сравнително близо.

Нищо не е много далеч! Ако се качите на самолет от столицата, за приблизително 30 минути вие сте вече на морето. Ако пък тръгнете в другата посока, от столицата, за час и малко вече сте в планината.

4.Храната!

Българската кухня е много вкусна, особено направена с качествени продукти и желание. В нея има по нещо за всеки. Можете да посетите ресторант Амброзия в град Черноморец и да се насладите на вкусна, домашно приготвена храна. Предлагаме средиземноморска и българска кухня.

5. Партита до сутринта.

Знае се,че нощния живот в България продължава дори след изгрев слънце. А какво по-хубаво от това да гледаш красивият изгрев и морето, докато се наслаждаваш на времето с любимите хора.

ПС какъв късмет,че нашата вила ви дава възможността, при престоя си, да опитате от всички тези неща наведнъж.

За повече информация натиснете тук.
.