Град Черноморец, улица Сливница, 11

+359-882-004-171

Спа етикет

В Медикъл Спа хотел „Вила Амброзия“ Ви предлагаме отлични условия за отдих, пълноценно възстановяване и хармонично уелнес преживяване.
Работното време на Спа центъра е от 08.00 ч. до 19.00 ч. всеки ден.

Препоръчваме да запишете предварително Вашите часове, за да си гарантирате наличност в удобно за Вас време.

Нашата цел е да предоставим на всеки наш гост тиха, спокойна среда и бягство от ежедневието – без телефони, без стрес, без напрежение. Любезно Ви молим да изключите мобилния си телефон и да не използвате камери в Спа зоната. Моля уважавайте личното пространство на другите гости.

Учтиво Ви молим да пристигнете 5 минути преди започването на Вашата процедура. Всяко закъснение води до намаляване на времетраенето на процедурата, за да може да се спази графика за останалите посетители.

Грижата за Вашия комфорт е нашия най-важен приоритет. По време на процедурата, моля уведомете терапевта, в случай на дискомфорт. Препоръчително е да се избягва употребата на алкохол или тежка храна 2 часа преди или след спа процедури.

Ако имате високо кръвно налягане, сърдечни заболявания, алергии или други медицински усложнения, ние Ви съветваме да се консултирате с Вашия лекар преди да си резервирате спа програма. Моля при извършване на консултативния преглед да ни уведомите за всякакви здравословни състояния, алергии или наранявания, които биха могли да повлияят на Вашата процедура. Някои от терапиите могат да бъдат неподходящи по време на бременност.

Моля, консултирайте се предварително с лекар при желание да посетите спа центъра в това състояние.

Терапиите, които избирате са запазени специално за Вас. Понякога се налага да отмените или промените запазен от Вас час. В такъв случай очакваме да ни уведомите предварително.

Сигурността на посетителите на хотел „Вила Амброзия“ СПА хотел и Уелнесс е наш основен приоритет. Приканваме  Ви да спазвате вътрешния ред на Спа центъра и следните правила:
 • Достъпът до Спа зоната извън работно време е забранен.
 • Задължително е ползването на душ преди влизане в сауна и парна баня. Когато ползвате лежанките в сауната и парната баня, молим да ги покривате с кърпа.
 • В Спа зоната се влиза с чисто и подходящо плувно и спа облекло.
 • В Спа зоната не се допускат лица, употребили алкохол или упойващи вещества.
 • В басейн, сауна и парна баня не се допускат лица с отворени рани, екземи и инфекции.
 • В сауна и парна баня не се допускат лица под 16 г.
 • В Спа зоната не се допускат деца до 12 г. без придружител. Децата под 12 г. трябва да бъдат наблюдавани отблизо от отговорен за тях възрастен по всяко време и на всяко място.
 • Забранено е внасянето и употребата на храни и напитки.
 • Забранено е ползването на стъклени чаши и бутилки или на други стъклени предмети.
 • Пушенето в Спа зоната е забранено.
 • В Спа зоната не се допускат домашни любимци.

Не оставяйте вещите си без надзор.

Комплексът не носи отговорност за загубени или откраднати вещи.

За резервации за СПА център  и допълнителни въпроси моля обадете се на +359 88 2004171

Цялата вариация от процедури, които се предлагат в СПА център Вила Амброзиа Уелнесс, можете да намерите тук.