Град Черноморец, улица Сливница, 11

+359-882-004-171

Кинезитерапия

Кинезитерапията – лечение чрез движение. Медикъл центъра на Вила Амброзия Wellness and SPA има високо развит сектор за кинезитерапия. Прилагат се индивидуални и групови методики, водени от доказани специалисти, съобразени с конкретната прoблематика и аналитичен подход, с цел възстановяване на увредените двигателни функции.

ПроцедураЦена
Подводна гимнастика - групова (ПЛФК) групова гимнастика, която се изпълнява във водна среда, под ръководството и наблюдението на терапевт.8.00 лв.
Подводна ЛФК - индивидуална по указания индивидуална гимнастика, която се изпълнява във водна среда, под ръководството и наблюдението на терапевт.15.00 лв.
ЛФК - индивидуална.30.00 лв.
Клетка на Роше -процедура за извършване на определени активни видове упражнения от облекчаващи или ненатоварващи позиции чрез използвана на клетка Роше. Използва се при наличие на фрактури, претоварване, обездвижване, след оперативна намеса, след инсултни състояния и др.10.00 лв.
Криотерапия - терапия с лед , която оказва благоприятно състояние при възпаления, отоци и пресни травми.5.00 лв.

Кинезитерапията се отличава от другите видове по това, че изисква пълно участие от пациента. За разлика от физиотерапията, при кинезитерапия ще участвате и ще се раздвижвате доста по-активно. Този вид лечение зависи пряко от индивидуалното състояние на пациента и цялото лечение се изгражда на база на преценка от специалист в областта на кинезитерапията.

Кинезитерапията е доказан и комплексно работещ метод с подчертан възстановителен ефект. Това означава, че след всяко посещение и след всеки изминал ден, ще изпитвате облекчение, ще усещате поетапното възстановяване и укрепване.

Най-голямото предимство на кинезитерапията е, че се прилага в широк диапазон от състояния, както по време на различни стадии, така и при профилактика на заболявания.

За кинезитерапия няма утвърдени противопоказания по отношение на възрастта на пациента, както и странични действия.

Всички упраженения и програми се изготвят и наблюдават от спеицалисти. Не предприемайте десйтвия, при контузии, които не са съгласувани с нужните медицински лица.

За повече въпроси и запазване на консултации, моля свържете се с нас на info@villaambrosia.bg или на +359 88 2004171.