Град Черноморец, улица Сливница, 11

+359-882-004-171

Балнеология

Вила Амброзия СПА хотел и Уелнес Черноморец е оборудван съгласно Закона за Лечебните заведения. В Медицинския център на Медикъл Спа „Вила Амброзия“ работят екип от физиотерапевти. Всеки гост на хотела може да се възползва от медицинските направления, по които работи центъра. Такива са: балнеология, профилактика и превенция, рехабилитация и възстановяване. За да си осигурите идеалната СПА почивка, на Ваше разположение са СПА и уелнес зоната. Те са изградени по най-съвременните строителни технологии, с модерен дизайн и най-модерната апаратура. Под медицинско наблюдение от висококвалифицирани специалисти – рехабилитатори, кинезитерапевти и масажисти, могат да се провеждат редица процедури, като вани, масажи, терапии за тяло и терапии за лице и възстановяване на тялото.

Водни процедури и луготерапия

Водното лечение се използва още от древните времена, поради съвкупното действие на три лечебни фактора: термален, химични свойства на водата и нейното механично въздействие. Съвременните водолечебни вани комбинират тези свойства и с други физикални фактори: магнитотерапия, подводно-струев масаж, хидрогалванизация, като правят тези процедури високоефективни във възстановяването и профилактиката.

 

За повече информация за услугите предалгани в СПА зоната на хотела натиснете тук.

За записване на часове моля позвънете на 0882004171.

Всички часове се запазват предварително.

Ако страдате от заболоявания моля уведемоте персонала, преди започването на процедура.

При нужда консултирайте се с лекар, преди започването на дадена процедура.

ПроцедураЦена
Въздушно-вихрова вана (ВВВ) хидромасажна вана , която осъществява воден и въздушен масаж на цяло тяло.16.00 лв.
ВВВ с ароматни соли вана с топла вода и ароматни соли , в която се извършва подводен масаж на тялото.18.00 лв.
ВВВ с черноморска луга и билки -вана с топла минерална вода, черноморска луга и билки , в която се извършва подводен масаж на тялото.20.00 лв.
Перлена вана /хидромасажна вана/, в която се извършва подводен масаж на тялото от въздушните мeхурчета, наречени "перли". Действа релаксиращо и ободряващо.16.00 лв.
Хидрогалванична вана с минерална вода в комбинация с галваничен ток. Ефектът от процедурата е лечебен.18.00 лв.
Вана с магнезии -въздушно вихрова вана с топла минерална вода , в която се поставя магнезий. Има успокояващо въздействие върху кожата, периферната нервна система.20.00 лв.
Тангентор (ПСМ) подводно струев масаж с топла вода, който се извършва в професионална вана за хидротерапия от терапевт. Представлява водна струя под налягане и се насочва към масажираната част от тялото.20.00 лв.
Луготерапия /едно поле/ използват се компреси от черноморска луга, богата на различни съставки като калций, натрий, магнезий, хлор, бром, органични вещества , поради което оказва силно лечебно действие и действа болкоуспокояващо. Компресите се прилагат при болки в кръста, колената, ставите, ръцете.12.00 лв.
Луготерапия - за всяко следващо поле.+6.00 лв.