Град Черноморец, улица Сливница, 11

+359-882-004-171

Ресторант

  • Бар и Ресторант Вила Амброзия

Ресторант

Богат вкус и разнообразно меню

Нашият ресторант разполага с 60 места в приятна и уютна обстановка. Насладете се на традиционната българска кухна с допълнителен акцент от средиземноморието. Ще Ви посрещнем с континентална закуска и разнообразно меню, докато се наслаждавате на почивката си.

Мисията на нашите готвачи е да ви поглезят със своите умения, а усмихнатият ни персонал ще бъде на ваше разположение.

Ресторант във Вила Амброзия

Нашите готвачи са подготвени да задоволят всеки вкус. Заповядайте да се убедите в тяхните умения .

Ресторант във Вила Амброзия

Персоналът ни винаги се грижи за уюта и удобството.

Ресторант във Вила Амброзия

Храната поднесена с вкус гали сетивата.

  • Бар и ресторант във Вила Амброзия
Изглед към басейна на Вила Амброзия
Ресторант във Вила Амброзия
Коктейл от бара на Вила Амброзия

Бар край басейна

Релакс и наслада

Доброто време, прекарано в компанията на семейство и приятели край басейна, в отпускащо четене на книга или в излежаване под слънчевите лъчи, вървят ръка за ръка с любимата освежителна напитка или с предпочитаното алкохолно питие, но задължително – добре изстудени!

Погрижили сме се да са само на ръка разстояние! Настанете се удобно на бара, отпуснете се на шезлонг или седнете на сянка под някой от големите чадъри, за да си подарите един чудесен плаж без да напускате комплекса! Почувствате ли жегата, разпуснете във водите на нашия басейн.

За децата са създадени добри условия за безопасност, за да не се нарушава вашето спокойствие. До големият басейн сме отделили и кът за децата. където безгрижно и безопасно да се радват на слънчевата светлина във водата.

Зала за Хранене

Уютът и приятната обстановка за нас е също толкова важен, както и поднасянето на хубава и вкусна храна. Затова сме се погрижили в нашия ресторант да не ви липсват удобства, за да се насладите на престоя си.

Заповядайте при нас, за да се убедите в качественото българско меню и средиземноморските ни специалите, както и на обновеният ни ресторант.

  • Ресторант във Вила Амброзия
Ресторант във Вила Амброзия
Коктейли във Вила Амброзия

Ресторантът на Вила Амброзия предлага богато разнообразие от средиземноморска и българска кухня.

 

За специални събития, кръщене и рожденни дни, може да бъде запазен предварително както може и да бъде направено специално меню за гостите. За повече информация и въпроси можете да се свържете с нас чрез имейл на info@villaambrosia.bg или на телефон +359 882004171