Град Черноморец, улица Сливница, 11

+359-882-004-171

Един от най-популярните пакети на Вила Амброзия Wellness Hotel and SPA centar е медикъл пакетът.

Този пакет включва редица процедури за лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат и периферната нервна система, както и за профилактика и балное-лечение на следните състояния: дегенеративни ставни заболявания като коксартроза, гонартроза, спондилартроза, генерализирана доформираща арторза. Пакетът също така включва и лечение на увреждания на междупрешленните дискове като дископатии, дискови хернии. Вила Амброзия Hotel Wellness and SPA centar Медикъл Пакет предлага още лечение на възпалителни ставни състояния, след фрактури и хирургичното им лечение, както и състояния след артроскопия и ендопротезиране. Чарът на пакет Медикъл, е че възстановителния процес след травма е приятно комбиниран с лятната ви ваканция и приятни емоции. 

Продължителността на този пакет е 7/10 дена, зависимост от състоянието и решението на клиента при пристигане във вилата.

Пакетът вклюва също така посещения в сауната и парната баня, масаж и маска на лице, кинезитерапия, перлена вана, тангентор и физикална терапия. Всички тези процедури, комбинирани подходящо, правят чудеса за състоянието на тялото. Вила Амброзия осигурява и разходки с организиран транспорт до красивите околности на Черноморец.

Всички програми и процедури се провеждат и контролират от специалисти по рехабилитационна медицина.

За повече информация за пакет Медикъл СПА натиснете тук. За разчичните процедури, които се предлагат в SPA centar Вила Амброзия натиснете тук

За резервации, повече въпроси и наличност, моля свържете се с нас чрез имейл, формата за контакти или на телефон 0882004171.