Град Черноморец, улица Сливница, 11

+359-882-004-171

Апартамент море – Bed & Breakfast

Апартамент море, на вила Амброзия е прекрасен избор по-дълги престои на Черноморието. Разполага с баня, климатик,мини бар, LDTV, хол и разтегаем диван.

Пакет Bed & Breakfast са страхотен избор за хора желаещи да се насладят на бърза и практична почивка, далеч от шумното ежедневие. Тихата локация, на която се намира Вила Амброзия предоставя възможност за реклас, давайки възможност за бързо и лесно придвижване до плажовете и планините. Домашната закуска, която се прави всеки ден от нашите готвачи, ще ви зареди с енергия за целия ден и готови за нови приключения.

Басейн

В пакет Bed & breakfast имате достъп и до релакс барът. Той дава възможност на нашите клиенти да се насладят на чаша топло кафе или други студени напитки с гледка към басейна в спокойна атмосфера. Басейнът на вила е 25 метров с отделена детска част за малчуганите и техните забавления.

Фитнес

Хотелът предлага и фитнес, който се използва безплатно от гостите, оборудван с различни уреди за улеснено правене на комбинирани тренировки.

Ресторант

Вила Амброзия също така разполага със Средиземноморски ресторант. Менюто включва разнообразни стартери, основни ястия и десерти, успявайки да угодят на всички хранителни вкусове и изисквания на всеки наш гост. Храната се приготвя при строги мерки за безопасност и хигиена. В нашето меню, моожете да се насладите и на някои традиционни ястия от България. Храната се приготвя изцяло от нас. Ресторантът е подходящ и за различни специални поводи.

Ресторантът е са запазва след предварително запитване.

Паркинг

На територията на хотела има закрит паркинг с 24 часово видео наблюдение. Там можете да оставите колата си за целия престой, без да се притеснявате за сигурността на автомобила си. Места можете да запазите при предварително запитване за наличност.

Към стаята можете да поръчате и детска кошетка за вашето детенце.

За повече информация за пакет Bed& Breakfast можете да позвъните на 0882004171.

За поввече информация за Апартамент Море можете да натиснете тук.

С предварителна заявка. Преди пристигане на рецепция.