Град Черноморец, улица Сливница, 11

+359-882-004-171

Image

С деца на море 2022

5 неща, които да правите с деца на море, по време на почивката ви във Вила Амборзия:
1. Разходка до Странджа планина

Вила Амброзия се намира в близост и до морето и до планината. Странджа планина е красива планина, която се намира в източна България (Bulgaria). Намира се между Черно море и Бургаската (Burgas) низина. Планината се простира на площ от 10 000 квадратни километра. Тя се простира от България до Турция(Turkey). Там можете да видите едни от защитените и непокътнати територии в България. Тя е и популярно място за риболов.

2. Разходка до замък Равадиново

Замък Равадиново се намира на по-малко от 10км от Вила Амброзия Wellness and SPA Hotel. Стилът на Замъкът е Приказен, Вълшебен. Това е тайната на магическото му въздействие – осъществената мечта да построиш Замък, който го има само в приказките. Там има детски кът, винарна, парк и още забавни неща за правене с деца на море.

3. Ден посветен на СПА

СПА центъра на хотел Вила Амброзия Wellness е високо оборудван, позволявайки да се правят не само релаксиращи процедури, а също и процедури за след-оперативно възстановяване. Можете да се наслаждавате на различни разкрасителни, както и лечебни процедури за повече тонус и здраве. Вила Амброзия предлага различни видове СПА Пакети за всяка нужда на нашите клиенти. Някой от пакетите ни включват и детски масажи с шоклад, както и аниматор, който да се грижи за малчуганите докато вие релаксирате.

Спа удобства във Вила Амброзия
Масажи и удобства в Спа центъра на Вила Амброзия град Черноморец
4. Разходка из град Черноморец и околностите

Черноморец е малък град, но с чара си става все по-популярна дестинация за семейства. Намира се в близост до плаж Градина и още красиви плажове на Черноморието. 

5. Посещение до близките острови „Св. Иван“ и „Св. Анастасия“

Тези два острова са популярни туристически места, на които можете да се насладите на хубави гледки и история през годините.